BURSA / YILDIRIM - Teferrüç Ali Osman Gür İlkokulu

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde okulumuzda anma programı gerçekleştirdik.

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." - K.Atatürk

Programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Anasınıfımızda limonta yapımı

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarihtir. Ulu Önder Atatürk, diğer bayramlar gibi bu bayramı da gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yönetim biçimi Cumhuriyet olarak belirlenmiştir.

Türk halkı için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Bu kutlugün okulumuzda etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

3D sınıfı 'Hayalimdeki Mesleğin Tanıtımı ' konulu proje çalışmalarını tamamladı. Hem sınıfta arkadaşlarına hem de diğer sınıflara tanıtımlarını yaptılar.

Ekm

Minik öğrencilerimiz öğretmenleri Aysel Hamamcıoğlu önderliğinde hazırladıkları "Cumhuriyet Panosu" önünde pasta keserek Cumhuriyetimizin 98. Yaşını kutladi.

YAŞAŞIN CUMHURİYET

Ekm

Tablomuzu hazırladık ve eğlenceli bir oyun oluşturduk.

Ekm

Okulda spor aktivitelerini artırmak , pandemi döneminde beraber spor yapmayı özleyen öğrencilerimizi bir araya getirmek amacı ile turnuva düzenledik.. Çekişmeli ve heyecanlı geçen sınıf maçları görülmeye değerdi. Maçlarımız devam edecek...